Kenjijiemand.nl
kji1 kji2 3kji2

Kenjijiemand.nl

Wat is jouw perceptie?

Lees verder...

Wij beschouwen iedere vacature als een uniek vraagstuk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij zijn gaan nadenken over oplossingen die wij op maat aan kunnen bieden. Bij Kenjijiemand.nl is niet in één zin te vertellen wat wij doen en wat wij vragen voor het invullen van een vacature.

De markt is door de jaren heen erg veranderd. Was zo'n tien jaar geleden het uniek als je werkte op basis van no-cure no-pay, nu doet iedereen dat. De uitdaging voor elke organisaties die bezig houdt met personeelsbemiddeling is hoe bereik ik potentiële kandidaten die mij opdrachtgever zelf niet kan bereiken. Het antwoord op deze vraag is natuurlijk niet te geven en per organisatie (lees vacature) verschillend. Een grote organisatie heeft misschien meer mogelijkheden een breder publiek te bereiken dan een kleinere organisatie. Kostentechnisch kunnen middelen ook beperkt zijn om een vacature in te vullen.

Kenjijiemand.nl gaat voor kwaliteit en kostenbewust samenwerken. Dat wil zeggen dat wij duidelijk communiceren welke werkzaamheden wij verrichten om de ideale kandidaten te bereiken, welke middelen wij daarvoor inzetten en wat de kosten daarvoor zijn. Wij bieden oplossingen vanaf 399,- euro tot complete uitbesteding waarbij er een percentage van het bruto jaarsalaris op basis van no cure no pay wordt gerekend.

Laat u verrassen door onze transparante aanpak en u zult zien dat niet alle bureaus hetzelfde zijn!